telephone logo

+90 549 295 55 00

When Fall is Coming

Thumbnail of Astro arcs.

SONBAHAR GELİRKEN

Açık Havada Daha Çok Zaman Geçirin.

Havaların en güzel ,renklerin en canlı olduğu mevsimde açık havanın tadını çıkarma dönemi. Küçük yürüyüşler ile sonbaharın renklerinin en güzel olduğu rotalara gezi yapabilir, dağ, göl, nehir , deniz kenarlarına gitme dönemi.

Dolap Düzenlemesi Yapın

Mevsim değişimi demek havalarda hissedilir şekilde sıcaklık değişimi yaşanması demektir. Yaz kıyafetleri ile dolu olan dolabınızda sonbahar kıyafetlerinin yer alma sırası gelmiştir.

Kışlık Yiyeceklerinizi Hazırlayın

Yaz mevsiminin sağlıklı seçeneklerini kış boyunca da tüketebilmek ya da kış boyunca yemek masrafından biraz olsun tasarruf yapabilmek için gerekli stokları hazırlamanın tam zamanı!

Bütçe Kontrolü Yapın

Eğer ki lüks sayılacak bir yaz tatili geçirdiyseniz kışın fazla sıkıntı yaşamamak için tatilde girdiğiniz zararın boyutunu sonbaharın başından belirlemeli, telafisi için izleyeceğiniz bir yol çizmelisiniz. Böylece girdiğiniz zararı daha fazla büyütmeden kontrolü elinize alabilirsiniz.

Kendinizi Yenileyin

Yepyeni bir mevsime geçerken uzun zamandır kullandığınız saç modelini değiştirerek kendinizi de yenilemek şahane olmaz mı? Cildiniz ve vücudunuz unutulmamalı.Spora yapmaya ve sıcak günlerde ötelediğiniz işlemlere başlamanın en uygun zamanı.